Opetin.fi tukee kouluja opetuksen kehittämisessä kohti tulevaisuuden työelämää.

Opetinta ylläpitää Taloudellinen tiedotustoimisto TAT.

Uskalla yrittää -finaali ja verkostoitumisfoorumi

Alkaa: 19.4.2017 klo 16:00

Päättyy: 20.4.2017 klo 12:00

Nuori Yrittäjyys ry (NY) järjestää Uskalla Yrittää -finaalin, jonka päätähtiä ovat yli 300 nuorta ja heidän yli 100 NY-yritystään. Finaali kokoaa Suomen yritteliäimmät nuoret kaksipäiväiseen tapahtumaan Helsinkiin 19.-20.4.2017.

Aika: keskiviikko 19.4.2017 klo 16-19 sekä torstai 20.4.2017 klo 9.30-11.30

Paikka: Kampin kauppakeskus, Helsinki

Mukana olevat nuoret ovat pyörittäneet tämän lukuvuoden ajan oikealla rahalla toimivia NY-yrityksiään peruskoulun 9. luokalla ja toisella asteella NY Vuosi yrittäjänä -ohjelmassa ja korkea-asteella NY Start Up -ohjelmissa, osana opintojaan. Kampin messutapahtumassa nuoret esittelevät yritystoimintaansa ja myyvät tuotteitaan ja palveluitaan.  Finaali on ohjelmien Suomen mestaruuskilpailu. Toisen ja korkea-asteen voittajat edustavat Suomea Euroopan mestaruuskilpailuissa kesällä 2017.

Finaali on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa vuonna 2017.

Suomen parhaat yritykset valitsee liike-elämän ammattilaisista koostuva tuomaristo, joka kahden päivän aikana tutustuu yritysten toimintaan messuilla ja yritysesittelyssä.

Yhdessä yrittäjyyden äärellä -verkostoitumisfoorumi

Osana Uskalla Yrittää -finaalia järjestetään opettajien, koulutuksenjärjestäjien ja yrityselämän maksuton verkostoitumisfoorumi Finlandia-talolla torstaina 20.4. kello 9–12.

Tilaisuudessa pääset tutustumaan yrittäjyyskasvatuksen toimijoihin. Mukana ovat muun muassa Taloudellinen tiedotustoimisto TAT, 4H, Opinkirjo, Suomen Yrittäjät, Nuorten Akatemia ja YES-verkosto. Foorumissa asiantuntijapuheenvuoron pitävät muun muassa HundrEDin Creative Director Saku Tuominen sekä McDonald’s Finland Oy:n HR-johtaja Maarit Latvala. Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu viimeistään torstaina 13.4.: uskallayrittaa.fi/opettajaseminaari.

uskallayrittaa.fi