Opetin.fi tukee kouluja opetuksen kehittämisessä kohti tulevaisuuden työelämää.

Opetinta ylläpitää Taloudellinen tiedotustoimisto TAT.

Valtakunnalliset LUMA-päivät Helsingissä

Alkaa: 22.5.2017 klo 13:00

Päättyy: 24.5.2017 klo 18:00

Vuoden 2017 Valtakunnalliset LUMA-päivät järjestetään Helsingissä 22.-24.5.2017. Maksuttoman, kansallisen ja kansainvälisen tapahtuman kohderyhmänä ovat

  •  kaikki matematiikkaa, luonnontieteitä (ympäristö- ja luonnontietoa, biologiaa, fysiikkaa, kemiaa, maantietoa/maantiedettä), tietotekniikkaa ja teknologiaa opettavat opettajat kaikilla koulutusasteilla varhaiskasvatuksesta yliopistoihin,
  •  luokanopettajaksi ja em. aineiden opettajaksi opiskelevat, LUMA-keskus Suomen toimijat eri puolilta Suomea, LUMA-aineiden opettajankouluttajat ja opetuksen tutkijat ja kehittäjät eri puolilta Suomea, LUMA-keskus Suomen sidosryhmät elinkeinoelämästä, opetushallinnosta, opettajajärjestöistä ym.

Voit osallistua ohjelmaan yhtenä, kahtena tai kolmena päivänä. Saat päiville osallistumisesta todistuksen, jolla voit pyytää rehtoriltasi VESO-päivämerkinnän.

Osana tapahtumaa järjestetään 23.5.2017 Kansallinen StarT-gaala, joka on erinomainen mahdollisuus myös osaksi luokkaretkien tms. ohjelmaa.

Päivien yhteydessä järjestetään kansainvälinen International LUMAT Symposium: Research and Practice in Math, Science and Technology Education 2017. Siksi LUMA-päivienkin ohjelma on suomen tai ruotsin kielen ohella osittain englanniksi.

Ohjelma

Ohjelmaa on päivittäin klo 13.00 alkaen. Tarkempi ohjelma julkistetaan tällä sivulla.

Monissa ohjelmaosuuksissa hyödynnetään tieto- ja viestintätekniikkaa. BYOD eli ota oma laitteesi mukaan!

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen käynnistyy 20.3.2017 täällä.